Wie zijn wij

Wie zijn de gezichten
achter Duco Cars?

Duco Cars is een jong en dynamische onderneming die ontstaan is uit een pure passie voor wagens. Met samen 15 jaar aan ervaring op de teller kennen Jelle & Aaron dus wel de kneepjes van het vak.

We horen je al denken…

‘Wat maakt Duco Cars zo speciaal?’

Wel, simpel… Duco Cars is van het 24/7 principe wat maakt dat wij steeds paraat staan voor jou – de klant. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! Door het selectieve uitkiezen van kwaliteitsvolle wagens, constante bereikbaarheid en een persoonlijke aanpak weten wij bij onze klanten steeds een glimlach op het gezicht te toveren.

 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een dusdanig netwerk opgebouwd waarop wij steeds kunnen terugvallen hetzij voor het vinden van jouw volgende droomwagen evenals het onderhoud en herstelling hiervan.

Bij Duco Cars richten wij ons niet alleen op de particulierenmarkt ook voor professionelen en KMO’s hebben wij de meest fiscaalvriendelijke oplossing. We bekijken samen hoe we jullie wagenpark kunnen optimaliseren en vernieuwen en gaan op zoek naar de wagen die nodig is. Gaat het nu om een klassieke bedrijfswagen, bestelwagen, hybride voertuig of full electric, bij ons zijn jullie hiervoor aan het juiste adres. Ook reduceren wij de wachttijden van de officiële dealer die oplopen tot meer dan 1 jaar naar slechts enkele weken.

 

Onze jeugdige nieuwsgierigheid en opleidingsdrang zorgen er voor dat wij steeds up to date blijven over alle nieuwe ontwikkelingen binnen de sector.

Jelle is de eerste filter van het bedrijf, hij maakt er zijn hobby van de automarkt af te schuimen op zoek naar de meest kwalitatieve wagens aan de scherpste prijzen. Zijn ervaring in de verkoop binnen de autmobielsector bij onder andere Volkswagen en opleidingen binnen D’Ieteren, Febelfin en Syntra maken hem hier de geschikte persoon voor.

Bij Aaron zit de passie voor snelheid en wagens sinds jongs af aan in het bloed. Met zijn ervaring als technieker bij Renault Trucks en zijn carrière op het circuit evenals in de rallysport herkent hij een goede en betrouwbare wagen als geen ander. Geen enkele wagen gaat dan ook de deur uit zonder de ‘second opinion’ van Aaron.

Contacteer ons

Heb je vragen / opmerkingen, wens je meer informatie over een bepaalde wagen? Contacteer ons gerust.

BE0750635092

DUCOCARS

© 2023 DUCO CARS / Privacy policy / Cookie Policy / Site By